fredag 14. desember 2012

Takkebrev fra Kristin i Nepal


Takkebrev fra Kristin med pasienthistorie

Hei kjære Jorunn!

Igjen var det en pakke fra deg som kom seg med lasten av medisiner opp til Okhaldhunga! Det er alltid gode lappetepper fra deg!
Takk til deg og alle dine!
Denne høsten har vært klar som den skal. I fjor var det mye regn, men i år våkner vi opp til blå himmel hver dag. Likevel har kulda kommet krypende og om kvelden er det blitt riktig så kaldt. Så nå er det godt med dine varme tepper rundt de minste!

Sender med et bilde av ei som fik sin førstefødte sønn. Hun har vært lenge på mødreventehjemmet. Hun har lang vei til sykehuset. Etter å ha gått ti dager over tiden ble hun satt i gang, men det tok lang tid før det ble fart på riene. Men det ble nok en slitsom reise likevel for barnet. Det var mye mekonium i fostervannet og barnet var helt flatt når det kom. Det var tidlig om morgenen så doktoren måtte kalles opp og noen minutter tar det jo. Han ble gjenopplivet og kom seg fint. En dag etterpå begynte den med kramper, så nå ligger den i kuvøse og får mye medisiner. Vi er jo så redd for at den skal dø eller få hjerneskade. 

Moren har vært så ivrig med i kirke og fellesskap mens hun har vært her, noe som er helt nytt for henne. Bønn for den lille gutten fyller meg hele tiden. Jeg er veldig glad om dere kan hjelpe oss å be for gutten og for moren i disse dagene.
Barnefaren er i India, Lhadak, og bærer murstein på en mursteinfabrikk. Hun har ikke egne foreldre og føler seg litt ensom selv om svigerfamilien stiller opp.
Med melkespreng og en liten som ikke vil suge, blir ikke dagen så lett. Hun melker seg jo, men det er trist for henne.
De andre mødre og fedre i mødreventehjemmet støtter henne disse dagene.

Det er jo når det ikke går bra at vi skjelver og ber, men det er jo utrolig mange som det går bra med, så vi har stor grunn til å takke også!

Ønsker dere en god førjulstid. Her er det lysfestival akkurat nå og en kommer litt i julestemning. De har lys utenfor sine hus for å kalle til seg Laxmigudinnen. I jula tenner vi lys fordi lyset er kommet til verden. Takk og lov.

Alt godt til deg og alle med de flittige fingrene rundt deg.
Takknemlig hilsen fra Kristin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en hyggelig melding.

Spørsmål vil bli svar på så snart som mulig
med oppdatering i teksten :)