Prosjektinformasjon

Informasjon om Nepalteppeprosjektet
Kristin og Erik Bøhler arbeider på Okhaldunga sykehus i Nepal. Nepal er et land med høye fjell og kalde vintre og sykehuset de jobber ved ligger høyt oppe i fjellene. De gjør et fantastisk arbeid ved sykehuset. Erik som lege og Kristin med alt mulig. Vi støtter sykehuset med å sende ulltepper til dem. Det begynte med at Kristin spurte oss i barneforeningen om ungene kunne strikke hver sin lapp så vi kunne sende et lappeteppe til Nepal. Vi sendte et teppe fra barneforeningen og deretter ballet det på seg. Det har nå blitt sendt over tretusen tepper til Sykehuset, men så lenge behovet er der trenger de kontinuerlig varme ulltepper. Inneliggende pasienter som trenger varme eller har vanskeligheter med å få på seg klær pga skade får teppe, og når babyer blir født på sykehuset og mødrene ikke har klær til barnet sitt så får de et lappeteppe som er strikket i Norge. Det har etterhvert kommet mange lapper innom nepalteppejorunn som styrer med prosjektet. Lappene har blitt sydd sammen til tepper og deretter sendt avgårde til Nepal. Nå er det stort sett bare ferdige tepper som kommer innom huset før de blir sendt videre til Nepal. 

Det er like fantastisk hver gang det kommer tepper i posten eller på døren. Da vet vi at det hjelper, varmer og gleder noen på Okhaldunga Sykehus.

Jeg håper noen av dere lar seg inspirere til å finne frem ull og pinner for å varme og glede andre.

Ønsker dere ytterligere informasjon kan dere sende en mail til ; jorunndordal@hotmail.com eller kikke innom sidene til normisjon. 
https://www.normisjon.no/?s=okhaldhunga
Ønsker dere å støtte utsendingen av teppene kan dere enten legge ved noen penger med lappene eller sende en mail så kan dere få kontonummer til min mor som sender pakkene.

Ønsker dere å støtte sykehuset økonomisk så følg lenken her.

-og om noen skulle ha en pakke ballonger liggende så er det velkomment å sende med ; )