onsdag 5. desember 2012

Juleferie og sendestopp

Her ser dere alle teppene som har kommet inn i november og desember.
Teppejorunn pakker forsendelser til Nepal og prøver å få gjesterommet ledig til jul. Vi ber derfor om at dere som har ferdige tepper venter med å sende til etter nyttår. Det er mange som sender tepper og de tar fort stor plass som dere kan se ut fra bildene. Det er også godt å slippe å pakke tepper kontinuerlig gjennom julehøytiden.  
 Alle disse teppene er enten sendt eller straks på vei så snart de er pakket. Tusen hjertelig takk for mange gode tepper. Det gleder og varmer mange!!
*
Innimellom får vi tynne helstrikkede små tepper. 
Vi vil minne om at teppene bør være av halvtykt garn, solide i struktur og på minst 100-110cm kvadrat. 
Babyer i Nepal bruker ikke bleie slik babyer i Norge gjør. Tykke gode ulltepper vil absorbere urin fra babyen uten at babyen blir kald. Tynne tepper vil ikke absorbere dette på samme måte. Vi har fått endel fine små tepper og disse vil knapt gå rundt babyen som nyfødt. Teppene er vakre, men mer praktisk til vognteppe i Norge og ikke så praktiske i bruk i Nepalfjellene. Det er greit å kjenne til bruken i Nepal for å forstå bedre hvorfor vi har satt ønskene for tepper slik vi har gjort. 

 Vi takker for mange gode tykke lappetepper. Mange barn vil ha stor glede og varme av disse i flere år. 
Dere gjør en fantastisk jobb!
Vi må også presisere at selv om det er koselig med luer og labber så har både vi og Kristin i Nepal et altfor stort lager av dette. Vi sender noen innimellom teppene om det er plass, men prioriterer teppene da det er dette Kristin i Nepal ønsker. 
*
Dere gjør alle en fantastisk strikkejobb for å glede og varme babyer i Nepal. 
Vi skal prøve å poste noen pasienthistorier og takkebrev i adventstiden. 
Vi ønsker dere alle en riktig så fin adventstid og julehøytid. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en hyggelig melding.

Spørsmål vil bli svar på så snart som mulig
med oppdatering i teksten :)