fredag 4. november 2011

sendepause til over nyttår

For en uke siden stablet vi opp teppene som var kommet inn/sydd sammen etter forrige teppevegg. Mange gode , varme og fine tepper. Dere gjør en fantastisk jobb! 
 Litt ekstra har også kommet med innimellom tepper og lapper. Koselig!
Og tusen takk til dere som har bidratt med økonomisk støtte til porto til Nepal. 
For noen dager siden fikk vi mail fra Kristin i Nepal om at veien var åpnet til sykehuset etter regntiden. Da første lastebil kom fra Kathmandu fikk hun 48pakker. 40 av disse pakkene er teppepakker fra oss. Pakkene ligger foreløbig stablet i stuen hjemme hos henne. Som dere ser på bildet under er det mange og store pakker å ha i stua. Vi har regnet over at det er ca 320-350 tepper i disse pakkene, og enda er ikke alle pakkene vi har sendt kommet frem. Det betyr at de har nok tepper til utpå nyåret. Vi avventer derfor å sende disse teppene over her til begynnelsen på januar.  
-for at ikke hele loftet til teppejorunn skal bli fullt av tepper og lapper så kan dere ta sendepause til over nyttår. Vi er veldig takknemlig for at dere er med og bidrar og håper mange blir med oss videre etter nyttår. Mange har også vist interesse for å sende pakkene selv til Nepal, de vil da få direkte kontakt med Kristin. De vil da også få nyhetsmagasinet "Okahldunga times" som blir sendt ut hver måned.  

Vi kommer til å oppdatere bloggen innimellom med nyheter fra Nepal og annet.

Takk for alle dere som er med på å varme og glede :)

1 kommentar:

  1. Fantastisk jobb dere gjør! Her i Bodø har vi fått epost fra Kristin om teppene vi sendte. Jeg har akkurat laget et innlegg om teppene på min nyopprettede blogg, om dere vil lese...
    vennlig hilsen Nina

    SvarSlett

legg gjerne igjen en hyggelig melding.

Spørsmål vil bli svar på så snart som mulig
med oppdatering i teksten :)