mandag 18. april 2011

Regnskap og økonomi

Spørsmål fra Anonym: 
"Jeg synes det er så gøy å følge med på denne bloggen og se alt det flotte arbeidet som blir gjort - jeg ser det strømmer på med tepper som blir sendt videre til Nepal. Det slår meg at dette koster jo en del, og lurer på om det er en konto man kan sette inn penger på om man ønsker å hjelpe til med porto?"
***
Svar til Anonym og andre som finner det interessant:
Takk for kommentar og spørsmål til forrige innlegg. 
Det er helt riktig at det koster endel å drive dette prosjektet. Jeg skal prøve å skrive litt om økonomien. 
Vi har ikke ønsket å kreve penger fra dem som bidrar med lapper/remser/tepper og vi kommer heller ikke til å gjøre det. Vi synes det er fantastisk at dere bidrar med å strikke/hekle. 
-men det er klart det koster penger å sende, og vi er takknemlig over den støtten vi også har fått økonomisk. Innimellom finner vi penger sammen med tepper/lapper fra dere. Det er også endel som støtter øknomisk da de ikke har kan bidra med å strikke/hekle. Alt dette blir bokført i teppeJorunns Nepalteppe-regnskap. 
Antall tepper har økt mye etter vi startet nepalteppebloggen og vi sender hyppigere pakker avgårde til Nepal. I dag ble pakke nr.27 i 2011 sendt. (nr.84 totalt fra vi startet). Hver pakke koster 507kr og inneholder 6-10 tepper alt etter størrelse. Det blir jo endel penger når vi plusser sammen. 
Frem til vi startet denne bloggen lå gaveinntekter og utgifter til pakker ganske gjevnt, men nå har hyppigheten på pakker steget såpass at en større del faller på teppeJorunn. Hvis det er noen som kjenner de vil bidra økonomisk så spør gjerne om kontonummer på mail. jorunndordal@hotmail.com (hun har ikke opprettet egen nepalteppekonto enda og ønsker ikke legge ut sitt private kontonummer her.) 
Takk for alle som har bidratt økonomisk 
og takk til alle som strikker/hekler!! 

3 kommentarer:

 1. Hei og god påske til dere alle.
  Jeg bare må rose dere for at dere holder på med dette arbeidet.Det er en kjempe stor og viktig jobb.
  Her i huset holder vi på med tepper til dere innimellom,det er så kjekt å ha noe i hendene som vi vet kommer til nytte og som gjerne kan hjelpe til at et barn overlever/får det bedre.

  Takk til dere begge to for at dere orker å ta i mot og sende videre.

  SvarSlett
 2. Hei og god Påske :)
  Har du oppskrift på sikk-sakk-teppet i headingen?

  Hilsen Siri

  SvarSlett
 3. HEi

  fikk et spørsmål av en bekjent om dere er interesserte i vanlige ulltepper til nepal? (altså ikke håndlagde)

  SvarSlett

legg gjerne igjen en hyggelig melding.

Spørsmål vil bli svar på så snart som mulig
med oppdatering i teksten :)