mandag 2. november 2015

Brev fra Kristin

I slutten av august begynte vi å sende tepper til Okhaldhunga sykehus igjen etter opphold i vår/sommer. Også i år tok det tid å få pakkene gjennom tollen, men nå fikk vi endelig melding om at 13 pakker fra oss var kommet vel frem. Det var en lettelse for Kristin, for alt av varmt tøy var forlengst delt ut. Jordskjelvene i Nepal i vår og sommer har gjort mange hjemløse og mange bor fremdeles under presenninger. Her er takkemail fra Kristin:

Takk for mye varme i masker og omtanke!
Det var en tid stopp i tollen og vi gikk helt tomme for varme tepper, men så åpnet det opp og inn har det flommet! Alle teppene har jo ikke fått sin nye eier ennå, men noen vil finn sitt teppe hos sin nye eier. Noen bilder fra siste uken finner dere under.
 Mange fine varme vester er kommet som er blitt lagt til i pakken de får nå. Er de ikke heldige? Men så bor de fleste under en presenning og ulltøy vil bli mer enn pynt. De som bor under en presenning får med en ny så taket kan bli tett. Etter en stund dusjer det igjennom presenningene.


 To mødre som har bodd på mødreventehjemmet og er matte og slitne etter den store kvinnejobben!
 Oi oi, hva tenker du? Det ble nå godt og varmt å være han.

 Livet på «føden». Det er amming og vask og godt å ha svigermor til å vaske bleier og barn. Etter fødslen ligger de inne i 24 timer. Før det nye sykehuset er ferdig har vi ikke en fødeavdeling, men de ligger rundt om på hele sykehuset. Det gjør det vanskelig å følge opp med opplæring. I det nye sykehuset blir det egen avdeling og det gleder vi oss veldig til.
Isak er født på Okhaldhunga sykehus!
De kom fra Boshpur, andre nabofylke mot øst! Han har lenge gledet seg til å få barn og hans kone er bitteliten med club føtter og leddgikt. Han lette etter det beste stedet han kunne dra med henne og la ut på den lange reisen på nye veier gjennom to fylker. De bodde først på mødreventehjemmet. Det ble nødvendig med keisersnitt og de fikk en velskapt stor sønn på 3,5 kg! Gleden var stor og han ble ikke ferdig med å takke vår Herre og oss. De er kristne og kommer langt borte fra og han er en gamle førstegangs far, akkurat som Abraham. Da måtte sønnens navn bli Isak.
Vi takker også vår Herre for alle levende barn, - og vi takker dere for å gi dem en varm start i livet!
Hilsen Kristin Bøhler,
Som har den glede å kunne være med i lenken fra flittige fingre og pinner til varme i landsbyen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en hyggelig melding.

Spørsmål vil bli svar på så snart som mulig
med oppdatering i teksten :)