søndag 18. mai 2014

Mange fødsler


En dag i Okhaldhunga:


Forleden dag hadde vi elleve fødsler på et døgn! Det var travelt, sykepleierne som hadde «fødselsvakt» jobbet på spreng hele natten. Heldigvis gikk ni av fødslene helt normalt for seg. Men en fødsel trakk i langdrag så barnet måtte tas med vakuum, og den siste fødselen stoppet helt opp så keisersnitt ble nødvendig. Her er ti barn, ni slitne men glade mødre og en stolt pappa, samlet utenfor barselrommet neste dag. Bare keisersnitt-familien mangler på bildet, men det gikk fint med dem også.
**
Beklager at det har vært lite livstegn på bloggen etter nyttår. Det har vært en travel start på året for både nepalteppejorunn og banglamarie. Det har blitt sendt mange pakker til Nepal selv om det ikke har blitt skrevet her. Behovet for tepper til sykehuset er det samme.
*
Vi ønsker dere alle gode vårdager.   

3 kommentarer:

 1. Takk for oppdatering! Hvis dere ikke har tid til å skrive så ofte, sett inn noen bilder.. du vet: et bilde kan si mer enn tusen ord!! Det er så flott å "høre" nytt

  SvarSlett
 2. Hei. Kom på en ting...kan det være en ide å vakuumpakke teppene før sending, så tar de ikke så stor plass og dere får plass til flere i hver forsendelse? Lykke til videre i arbeidet, er innom og leser med jevne mellomrom :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Takk for innlegg. Du har helt rett i at det er lurt å vacumpakke teppene. Vi begynte med det for noen år siden. Vi fikk kjøpt inn en vacum-maskin som var såpass stor at vi kunne vacumpakke teppene vi sender. Da går det mange flere tepper i pakkene og teppene holder seg fine til de blir pakket ut. Og da vi var en tur til Okhaldhunga i fjor, viste Kristin at posene "våre" hadde en dobbel funksjon. De deler ofte ut ris til fattige som bor i området. Vacumposene er solide og svært gode å fylle ris i.
   Mvh Jorunn

   Slett

legg gjerne igjen en hyggelig melding.

Spørsmål vil bli svar på så snart som mulig
med oppdatering i teksten :)