lørdag 20. oktober 2012

Pasienthistorie


For noen uker siden fikk vi mail med pasienthistorie fra Kristin
Kjære Jorunn og alle dine flittige hender!
Nå har 8 pakker fra deg rukket fram hit til Okhaldhunga!  Blant dem var det noen fra din nye vacum maskin! Det var jo avansert. Gratulerer!
Teppene som kommer fra deg er faste og fine lappetepper, det er flott. De tåler en vask.
For noen dager siden fikk vi våre første trillinger! Under ser dere moren (vi har redigert henne bort av hensyn til personvernet).  Hun har nettopp  våknet opp etter keisersnitt og eklampsi, hun mistet faktisk synet noen timer. Det gjorde oss temmelig engstelige. Det er en komplikasjon av eklampsi, det kommer som oftest igjen, og det gjorde det for henne, Takk og lov! Barna ble først pakket inn i tynne lette tepper, men så fikk hun ett solid lappeteppe til dem hver etterpå og litt barnetøy jeg hadde. Det er ikke lett for henne å ha melk til alle tre rett etter keisersnitt, så de må få litt tillegg. Den minste ligger i kuvøse, men ser ut til å greie seg.
Hjertelig takk for alt arbeidet du legger ned for de små her i Okhaldhunga. Jeg sier teppet er en velkomstgave til denne verden og at barnet får smake Guds godhet og kjærlighet fra noen fra starten, så får foreldrene fortsette.

Stor takk fra Kristin og mange mødre og barn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en hyggelig melding.

Spørsmål vil bli svar på så snart som mulig
med oppdatering i teksten :)