torsdag 8. september 2011

lapper lapper og mere lapper

Responsen på teppeprosjektet har blitt enorm. Det er veldig hyggelig, men også veldig tidkrevende. Teppejorunn bruker mye tid på å sy sammen lapper og har arbeid for flere år fremover med sammensying. Hun har noen medhjelpere, men det kommer inn flere lapper enn de klarer å få unna. Derfor vil vi komme med en anmodning om at de som strikker så mange lapper at det er nok til et teppe syr sammen til teppe selv, eller strikke et helt teppe i ett så slipper man montering. Vi har fått spørsmål om det MÅ være lappetepper, og det må det ikke.  
Da Kristin var i Bergen diskuterte vi direkte forsendelse med henne. Noen sender store pakker til oss med mange tepper og så sender vi dem videre. Kristin foreslo at de som har mange tepper kan sende direkte til henne. De vil da få kjappere og tettere tilbakemelding fra Kristin i Nepal på at teppene deres har kommet frem. For tiden har vi over 200 tepper som ligger og venter på å bli pakket og sendt. Teppejorunn har tømt posten for utenlandspakker og har fått sendt ca 150 tepper de siste ukene. -så nå venter hun på at posten skal få inn nye. De som ønsker å sende pakker selv kan sende en mail til teppejorunn: jorunndordal@hotmail.com Hun vil da sende Kristins adresse og pakkeråd.
I dag har vi fått mail fra Kristin om at hun er kommet trygt fram til Kathmandu i Nepal og kommer frem til Okhaldunga neste uke. Vi gleder oss til å få pasienthistorier vi kan dele her på bloggen.
Takk til alle som bidrar til prosjektet og ønsker dere alle gode høstdager! 

1 kommentar:

  1. Jeg bor ikke i nærheten, men vil gjerne hjelpe til med å sy sammen lapper til tepper. Tror dere det går an å få til på en eller annen måte?

    SvarSlett

legg gjerne igjen en hyggelig melding.

Spørsmål vil bli svar på så snart som mulig
med oppdatering i teksten :)