tirsdag 12. juli 2011

teppevegg

Som vi har skrevet tidligere har vi avventet å sende pakker til Nepal pga monsunregn med jordras og ufremkommelige veier. Teppehaugen har derfor vokst seg imponerende stor. Sist pakke ble sendt 12.mai og dette er tepper som har kommet i siste halvdel av mai, juni og første del av juli. Utrolig mange og flotte tepper!! De aller fleste teppene har kommet til oss som ferdige tepper. Ca 25-30 av teppene er sammensydd av lapper/remser.  
 I denne stabelen er det 163 tepper!!!!
Det er overveldende innsats! Dere gjør en super jobb! 
Nå begynner teppejorunn å pakke og sende dem til Nepal. 
Det har kommet inn noen ullplagg, en haug med ballonger og litt forskjellig. 
Tusen takk for dette også :)
*
-og takk til alle dere som har lagt ved penger til porto. Som dere ser av bildet over blir det endel verdenspakker å kjøpe. Så tusen takk, det kommer godt med! 
***
Takk til alle dere som har bidratt til å glede og varme noen i Nepal!!

9 kommentarer:

 1. Helt fantastisk :D
  For en hjertevarme folk har, og ikke minst dere som styrer dette.
  Jeg kjenner jeg blir helt rørt og det er en stor glede å se :D
  Dere alle gjør en fantastisk flott innsats :D
  Klem

  SvarSlett
 2. Og snart kommer det ett til fra syklubben vår :) Legger ved penger til porto også + ballonger.

  SvarSlett
 3. For en jobb dere har foran dere;-) Og en imponerende haug, mange flittige fingre som har gjort et arbeid der! Lykke til videre, klem

  SvarSlett
 4. Fantastisk! Driver på teppe nr 2, og kommer oppom med begge teppene i løpet av august. Om dere trenger hjelp til lappemontering, så si fra. Jeg bor i Bergen, og å sette av en dag/kveld eller to for et slikt formål må jo sies å være vel anvendt tid!

  =)

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Så gøy!!! :) Jeg fant fram til denne siden via ei venninne som hadde lagt ut link på Facebook :) Har nå delt den videre på min Facebook og min blogg :) Utrolig bra prosjekt! Jeg skal ned til byen å kjøpe inn garn og pinner på mandag! Supert :)

  SvarSlett
 7. Utrolig godt prosjekt! Jeg har strikket og mottatt en del lapper og remser som jeg skal få sendt avgårde en av de nærmeste dagene. Det kommer nok mer herfra, og så flott at småplagg også kan gjøre nytte. Så da er det bare å produsere til dette nyttige formålet.

  SvarSlett

legg gjerne igjen en hyggelig melding.

Spørsmål vil bli svar på så snart som mulig
med oppdatering i teksten :)